Herder Bier - Naaten Hond - Herfstbock Speciaalbier​

Naaten Hond - Herfstbock Speciaalbier

De Naaten Hond is een Herfstbock met een alcoholpercentage van ca. 7,5%.

Na een mooie zomer volgt vaak een natte herfst. De blaadjes vallen van de bomen en we krijgen vaak weer nat en guur weer buiten. Dan breekt het moment aan om jezelf te trakteren op een Herfstbock speciaalbier. De smaak van onze Naaten Hond is beter dan de naam doet vermoeden. Dit lekkere speciaalbier heeft een warme afdronk. Om warm te blijven drink je er z’n minst nog een van. De traditionele grondstoffen, Melanoidine mout en Aramis hop, maken dit speciaalbier zeer bijzonder. 

Tip van de brouwer Als het je lukt; laat de Naaten Hond eens een jaar liggen. De volgende natte herfst kun je je dan trakteren op een rijpe herfstbock met een nog mooiere smaak van vanwege de donkere mouten.

Naaten Hond: een traditioneel gebrouwen, ambachtelijk Herfstbock speciaalbier uit Velden (Gemeente Venlo)

Traditioneel gebrouwen speciaalbier heeft een rijke geschiedenis en wordt nog steeds door veel brouwerijen over de hele wereld geproduceerd. Voor het maken van ambachtelijke biersoorten worden traditionele moutsoorten, hop en gist gebruikt om de speciaalbieren hun kenmerkende smaak en aroma te geven. 

Dit traditioneel gebrouwen, ambachtelijke bier wordt vaak gewaardeerd om zijn complexe smaakprofielen en de ambachtelijke benadering van het brouwproces. Als je van speciaalbier houdt, is het zeker de moeite waard om een keer een traditioneel gebrouwen speciaalbier te proberen en te genieten van de smaken en aroma’s die alleen op deze manier kunnen worden bereikt.

Naaten Hond

Kwietwaeg

De Herderin

Scholsen Ties

Oerschaop Dubbel

Lente Lammetje

Meugen Herder

Winter Schaop

Det Geit Wie Hop!

Albino Schaop

Jonge Herder