Albino Schaop - Wit Speciaalbier

Albino Schaop - Wit Speciaalbier

Het Albino Schaop is een overheerlijk speciaal witbier met een alcoholpercentage van ca. 6%. 

Ambachtelijk gebrouwen Witbier met vleugje koriander en sinaasappelschil. Vandaar dat we het een witbier noemen en geen weizen. Maar doordat we dit soepele speciaalbier met tarwemout brouwen, ontstaat er wel een zachte weizen smaak. Daarnaast bespeur je tijdens het drinken een aanvulling van frisse citrus smaken. Deze frisse smaak is weer afkomstig  van de gebruikte citra-hop. 

Dit ambachtelijk gebrouwen Witbier is in het verleden ontwikkeld en gebrouwen voor de ontwerper van het Herder Bier logo. Deze ontwerper is een echte liefhebber van speciaal witbier. Albino Schaop is een ideaal zomers speciaalbier en zeer zeker heerlijk te combineren bij een BBQ.

Albino Schaop: een traditioneel gebrouwen, ambachtelijk speciaal witbier uit Velden (Gemeente Venlo)

Traditioneel gebrouwen speciaalbier heeft een rijke geschiedenis en wordt nog steeds door veel brouwerijen over de hele wereld geproduceerd. Voor het maken van ambachtelijke biersoorten worden traditionele moutsoorten, hop en gist gebruikt om de speciaalbieren hun kenmerkende smaak en aroma te geven. 

Dit traditioneel gebrouwen, ambachtelijke bier wordt vaak gewaardeerd om zijn complexe smaakprofielen en de ambachtelijke benadering van het brouwproces. Als je van speciaalbier houdt, is het zeker de moeite waard om een keer een traditioneel gebrouwen speciaalbier te proberen en te genieten van de smaken en aroma’s die alleen op deze manier kunnen worden bereikt.

 

Naaten Hond

Kwietwaeg

De Herderin

Scholsen Ties

Oerschaop Dubbel

Lente Lammetje

Meugen Herder

Winter Schaop

Det Geit Wie Hop!

Albino Schaop

Jonge Herder