Herder Bier - Albino Schaop - Wit Speciaalbier

Lente Lammetje - Lente Bock Speciaalbier

Het Lente Lammetje is een overheerlijke Lente Bock met een alcoholpercentage van ca. 6%.

Lente lammetje is een fris onder gistend, met zuurmout gebrouwen, speciaalbier. Een van de weinige onder gistende bieren van de Herder brouwerij. Gebrouwen in de late wintermaanden omdat dan de temperaturen in de brouwkelder zich perfect lenen voor de koude onder gistende bieren. Dit resulteert in een perfect fris speciaalbier, dat net als de lammetjes het voorjaar aankondigt.

Lente Lammetje: een traditioneel gebrouwen, ambachtelijk speciaal Lente Bock bier uit Velden (Gemeente Venlo)

Traditioneel gebrouwen speciaalbier heeft een rijke geschiedenis en wordt nog steeds door veel brouwerijen over de hele wereld geproduceerd. Voor het maken van ambachtelijke biersoorten worden traditionele moutsoorten, hop en gist gebruikt om de speciaalbieren hun kenmerkende smaak en aroma te geven. 

Dit traditioneel gebrouwen, ambachtelijke bier wordt vaak gewaardeerd om zijn complexe smaakprofielen en de ambachtelijke benadering van het brouwproces. Als je van speciaalbier houdt, is het zeker de moeite waard om een keer een traditioneel gebrouwen speciaalbier te proberen en te genieten van de smaken en aroma’s die alleen op deze manier kunnen worden bereikt.

Naaten Hond

Kwietwaeg

De Herderin

Scholsen Ties

Oerschaop Dubbel

Lente Lammetje

Meugen Herder

Winter Schaop

Det Geit Wie Hop!

Albino Schaop

Jonge Herder