Meugen Herder

Meugen Herder is een lichtzoet tripel speciaalbier met een alcoholpercentage van ca. 7,5%.

Dit Tripel speciaalbier heeft een uitermate luie afdronk, waar je er op je gemak nog een van drinkt. De Meugen Herder is een vriendelijke, licht-zoete en fruitige tripel. Dit door Herder Bier ambachtelijk gebrouwen speciaalbier heeft een aangename geur waarin je direct duidelijke fruit tonen herkent. Naast de standaard traditionele ingrediënten zijn de extra toegevoegde elementen sinaasappelschil en een vleugje koriander. 

De term Meugen Herder is in Noord- Limburg een welbekend begrip waarin met name goede vrienden elkaar aanspreken op elkaars luie gedrag.  Een perfect ambachtelijk biertje voor een gezellige avond samen met vrienden dus.

Meugen Herder: een traditioneel gebrouwen, ambachtelijk Tripel speciaalbier uit Velden (Gemeente Venlo)

Traditioneel gebrouwen speciaalbier heeft een rijke geschiedenis en wordt nog steeds door veel brouwerijen over de hele wereld geproduceerd. Voor het maken van ambachtelijke biersoorten worden traditionele moutsoorten, hop en gist gebruikt om de speciaalbieren hun kenmerkende smaak en aroma te geven. 

Dit traditioneel gebrouwen, ambachtelijke bier wordt vaak gewaardeerd om zijn complexe smaakprofielen en de ambachtelijke benadering van het brouwproces. Als je van speciaalbier houdt, is het zeker de moeite waard om een keer een traditioneel gebrouwen speciaalbier te proberen en te genieten van de smaken en aroma’s die alleen op deze manier kunnen worden bereikt.

Naaten Hond

Kwietwaeg

De Herderin

Scholsen Ties

Oerschaop Dubbel

Lente Lammetje

Meugen Herder

Winter Schaop

Det Geit Wie Hop!

Albino Schaop

Jonge Herder